Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez RGR321EX Elektronik Devre Şeması Gerek

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Lütiye Ibanez RGR321EX Elektronik Devre Şeması Gerek

Merhaba.

Aylar önce ibanez rgr321ex gitarımın manyetiklerini söktüm emg81 taktım ve switch'i devre dışı bıraktım. Sadece köprü manyetiğini ve ses ayarını kullanıyorum. Şimdi orijinal manyetiklerin dışını kromla kaplatıp tekrar takmak istiyorum ancak devre şemasını çizmediğim için lehim yaparken yanlışlık da yapmak istemiyorum. Orijinal manyetikleri pasif olmasına rağmen güçlü manyetikler çünkü. emg 81'in yanına da bir emg 85 alıp eski les paul gitarıma takmayı planlıyorum.

ibanez rgr321ex'i olan varsa devre şemasını bana yollayabilir mi? Eğer çizmek istemezseniz çözünürlüğü iyi derecede olan bir kamerayla 4-5 farklı açıdan fotoğrafını çekip yollasanız da olur.

Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
    Eklenmiş Dosyalar
    Son güncelleyen antijen; 17-03-2013, 16:50.

Yorum

Dün bu şekilde eski inf1 inf2 yi tekrar bağladım switch manyetikler, her şey düzgün şekilde çalıştı ama sürekli bir elektrik akımı sesi var topraklamayla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum hattı kontrol ettim hatta bi sorun yok bu sesin sebebi ne olabilir? Emg 81 i taktığımda böyle bi sorun yoktu inf1-2 pasif manyetiklerde bu ses gelmeye başladı. Şu an başka seçeneğim olmadığı için gitarı amfiye bağlamadan çalıyorum bu problemi en kısa zamanda çözmem gerek

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X